Marta Casellas Figa   neix a Girona  l'any 1971

 

Formació 

 

Realitza estudis a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya. Acaba els estudis l'any 1996 amb 24 anys i amb una qualificació d'Excel.lent en el projecte final de carrera.

La formació post acadèmica sempre ha estat  una part principal de la professió i per tant ha realitzat nombrosos cursos i especialitzacions  en rehabilitació , patologies arquitectòniques, sostenibilitat en l'arquitectura, certificació energètica  i gestió urbanística. 

 

Experiència

 

Durant els darrers anys d'estudis compatibilitza els estudis amb la col.laboració en diversos estudis d'arquitectura gironins. 

 El gener de 1997 comença a realitzar les seves primeres obres com a arquitecta , tant per particulars com per a promotora .Dels primers projectes destaquen promocions de cases a la comarca de la Cerdanya i habitatges unifamiliars.

 

L'any 2004 juntament amb un arquitecte tècnic  funda ARGESTIC S.L. la qual desenvolupa projectes d'arquitectura , direcció i gestió d'obra integral. L'empresa té al càrrec  una mitjana de 5 treballadors.

 

Durant aquesta època  es desenvolupen projectes de tot tipus,  habitatge, obra pública, rehabilitacions i urbanisme.


L'any 2009 Marta Casellas  crea  grupAR Serveis integrals de projectes,  una nova iniciativa per adaptar  els serveis d'arquitectura  a els nous temps. La filosofia és executar  projectes més acurats, ecoficients ,de qualitat i cuidant tots i cadascun dels detalls a executar.


grupARQ  preten donar un servei més personalitzat al client, buscant els millors resultats i satisfacció.

Contacte

GrupARQ

Serveis integrals d'Arquitectura,urbanisme i construcció 
Plaça del Maig, 10  baixos

Cornellà del Terri

Contacte:

972594615 / 620919080

Horari a convenir

Email

info@gruparq.com

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Marta Casellas Figa